Mijn naam is Liesbeth.  

Het leven gaf me een grote honger naar inzicht en groei op gebied van relaties en persoonlijk leiderschap. Daarnaast een verlangen naar innerlijke vrijheid. Naar het worden van wie ik echt ben, vanbinnen. Een boeiende ont-dekkingstocht. 

Samen met honger en verlangen kwamen natuurlijk de nodige levenslessen, want wat is inzicht zonder ervaring? Onder andere burn-out en echtscheiding bezochten mijn pad en brachten, samen met pijn, ook heel wat geschenken. 

En met die levenslessen, de nodige mensen rond me, degenen die me triggeren om me te wijzen waarheen te kijken, de mentoren en de vriendschappen onderweg.  

Op mijn weg heb ik zelf al heel wat coaches en therapeuten ontmoet. Sommigen gingen een hele tijd met me mee, anderen af en aan. Nog steeds zet ik regelmatig zelf in op een coaching, een luisterend oor. Dankbaar ben ik, voor hen die altijd net dat stukje bieden wanneer ik er klaar voor ben. Dat is ook wat ik voor anderen wil betekenen. 

Zelf ging ik eerst een pad van onafhankelijkheid, van 'niemand nodig', maar dat was niet doorleefd, het was gestoeld op angst voor verbinding.  Gaandeweg leerde ik verbinding toelaten en vervolgens appreciëren, om in een fase van te intens verbonden willen zijn te belanden. 

Tegenwoordig oefen ik met "en": 

Ik ben uniek en er is niemand zoals ik

EN

Ik ben onderdeel van een groter geheel

Heel vaak begint heling als we "of" kunnen vervangen door "en". 

Kwalificaties: 

  • Bacheloropleiding sociaal-agogisch werk
  • Contextuele therapeutische interventies (4-jarige opleiding)
  • FKC hulpverlener 
  • Opstellingen met FKC
  • Medicine Wheel Teachings