Workshops 


Eerst even dit

In een tijd waarin velen van ons de verbinding met onze oorspronkelijke kracht zijn kwijtgeraakt, is het mijn doel een veilige ruimte te creëren om de verschillende aspecten van onze oorspronkelijke kracht samen met anderen te herontdekken.


De workshops die ik maak ontstaan altijd vanuit een eigen proces, iets dat ik zelf geleefd heb en collectief zie terugkomen. Of eigenlijk, het collectieve komt terug in mij. 

Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal onze eigen versie van hetzelfde leven, dat we op dezelfde dingen vastlopen hetzij net iets anders dan een ander en dat het helend is om hier collectief normaal over te gaan doen. 

 

Ik worstel, jij worstelt, wij worstelen

Tijdens deze workshops krijg je inzichten en kan je ervaren met een groep gelijkgezinden.
Je neemt altijd inzichten mee naar huis voor jouw persoonlijke versie van het proces. 

Ik heel, jij heelt, wij helen. 

 

Workshop Play-Create-Hold 

Omarm de kracht van veranderlijkheid 


In deze workshop neem ik je mee doorheen de fasen van het leven, van kind naar volwassene en vervolgens oudere. Via verhaal, deelcirkel en opstelling gaan we samen op weg door dit thema.  We benutten de kracht van veranderlijkheid om een stap vooruit te zetten met dat wat ons nog tegenhoudt. 

Workshop oertrauma

Vind jezelf in individualiteit en in verbondenheid 


In de workshop oertrauma neem ik je mee in de dynamiek tussen mannelijke en vrouwelijke energie, tussen individualiteit en verbondenheid. We gaan op zoek naar onszelf in afstand en nabijheid. 

Workshop "je innerlijke vader" 

Ontdek je innerlijke vader en verbind met je mannelijke energie

In deze workshop gaan we op weg naar onze eigen gezonde mannelijke energie en dit via het beeld van de vader. We gaan samen op zoek naar de innerlijke vader in onszelf, die je ook kan zien als  een kompas binnenin jezelf van waaruit je weer in beweging naar buiten of naar binnen kan komen. 

Mail alvast om je interesse voor een bepaalde workshop door te geven en ik contacteer je zodra er nieuwe data beschikbaar zijn.